Hoe werkt het?

BHVFlex is bedoeld voor BHV-ers die op een flexibele en eenvoudige manier hun BHV pas willen verlengen of hun certificaat willen behalen.

U betaalt een vast bedrag per jaar en verder bepaalt u zelf hoe, waar en wanneer u de cursus volgt. U ontvangt van ons jaarlijks een nieuwe BHV pas

BHV Herhaling

Geen boeken en e-learning meer , maar een maandelijkse mail met een praktijkvideo van enkele minuten en 24/7 toegang tot een portaal met een unieke bibliotheek van alle BHV praktijkvideo’s en kunt u online communiceren met uw instructeur of
één van onze specialisten.

Het verplichte praktijk gedeelte volgt u op één van onze locaties bij u in de buurt. U kunt kiezen uit een gecomprimeerde halve dag of een hele dag.

BHV Basis

Als basis BHV’er doorloopt u eerst een e-learningpakket van het NIBHV, vervolgens volgt u het verplichte praktijkgedeelte van één dag op een locatie bij u in de buurt. Na aanmelding heeft u direct toegang tot ons portaal met een unieke bibliotheek van BHV praktijkvideo’s.Daarnaast kunt u uw vragen of opmerkingen rechtstreeks richten aan uw instructeur of één van onze specialisten.

Het verplichte praktijk gedeelte van één dag volgt u op één van onze locaties bij u in de buurt.

Prijzen

In verband met de flexibiliteit zijn er meerdere mogelijkheden. Neem contact met ons op voor meer informatie.